måndag 10 oktober 2011

Hobby hall

Ludwig-kirjoituslipasto, valkoinenPioni Just in Time -laskosverho, musta-valkoinen

Nytt till lägenheten =)

6 kommentarer:

  1. du tycks tro att pengar växer på träd då man ser dina bilder från lägenheten. varför ha en lägenhet bara för att ha om du inte är redo att flytta? eftersom du skrev tidigare att du vill o vill inte flytta? flyttar man så vill man väl fan det? man kan väl inte bo hemma tills man är 30 heller?

    SvaraRadera
  2. nej pengar växer faktist inte i trädet och skulle du känna mej lite bättre så skulle du inte anklaga mej för det att jag tror att dom gör det. Orsaken VARFÖR vi hyr lägenheten redan NU och inte först sen då pojkvännen kommer ut ur milin är för att vi så småningom kan köpa dit saker (eftersom vi inte har pengar i överflöd). Jag har under en längre period i mitt liv satt undan pengar så att jag har råd att köpa sånt man behöver. Och de flesta har motstridiga känslor på att villa och inte villa flytta. Det är klart jag vill flytta men jag vill inte bo ENSAM där på veckorna då alla (kompisar m.m) är här. Varför tar du så stort problem över det om jag flyttar eller inte? Det är vell min egen sak =)

    SvaraRadera
  3. hellre spenderar man pengar på sånt man behöver till lägenheten än gör som jag gör. spenderar de på kläder/skor/annat som ja verkligen int behöver ;)

    SvaraRadera
  4. ja hade själv otrolit svårt att flytta till åbo! till egen lägenhet visste ja no att ja ville o de bodde ja o länge i pargas men de int alls lätt o veta om man ska flytta eller int :))

    SvaraRadera
  5. nee de e de inte =) och spec om man trivs helt bra hemma så har man int på samma sätt "brott" att flytta.. fast jag vill ju men inte ensam :D

    SvaraRadera