onsdag 23 maj 2012

Vem ska man tro på??



Vilken dag!
Var på jobb först till klockan halv ett och starta sedan därifrån raka vägen till Tyks. Jaja ja vet det finns ingen människa som springer lika ofta som jag hos läkaren men va gör man när man hela tiden har nå fel?? Har inte orkat ta upp mina ögon här för ja ork inte hela tiden klaga på att något är på tok, men nu så måst ja ändå skriva om dom.

Har under en tid nu upplevt att ögonen är sjuka, det liksom blixtrar runtomkring mej och jag har en massa flowters. Ni kanske vet då det är mycket ljust ute o man rör blicken så följer dom liksom på öga. Ajaa men iaf fick jag tid till Tyks till halv 2 idag.
 Kom dit prick o punkt halv två o ganska snabbt blev mitt namn ropat, jag steg upp men blev sagd att sätta mej igen. Hon ba kom o satt nå droppar i mina ögon o försvann :o Sen satt ja där i en halv timme o märkt hur min syn sakta försämrades. Blev inkallad pånytt och fick mera droppar. Sen börja ett jävla "titta ti vänster, titta ti höger, titta upp, titta ner, titta hit o dit" medan dom lös in i öga med ett ljus starkare än solen. Fy sjutton!! Fick smått panik där men klara mej!

Efter att hon kollat ögonen i en halv timme sa hon att mitt vänstra öga har nåt i sig hon måste undersöka mera, men att där troligtvis finns ett hål som ännu idag måste opereras.. OPERERAS???
Hon undersökte mera och sa att visserligen finns där ett hål som ren idag skulle opereras med en laser.. VA faaan?? Hon ba mej ringa min mamma eftersom jag ändå inte skulle kunna köra hem. Medan ja ringer stack läkaren iväg men kom lika snabbt tillbaka med ännu en till läkare OBS! även denna var en SPECIALISERANDE!! Ja vill ha en FÄRDIG ögonläkare!!

Efter att hon kollat mina ögon i ytterligare 20 minuter konstatera hon att de int fanns nåt hål men att min "ögon" vägg är mycket smal och att ja därför måste gå på kontroller eftersom det någång kommer att bli ett hål :O

Sen blev ja ba utskcikad med mina enorma pupiller och ett stort ? på pannan.. Vem ska man troo påå???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar