söndag 13 maj 2012

Mamma!




Glad morsdag alla mammor!

Vår dag började med att jag steg upp vid nie och började fixa morgonmål åt mamma (vi sov hemma inatt, så ni behöv inte kommentera det). Bild på morgonmålet kan ni få senare =)
Mamma fick sina presanter ( en Peak Performance huppari och ett presentkort till fotvård, samt de tradtionella vitsipporna). 
Ett for vi till mommo och åt och sedan var vi på kaffe till Nikos föräldrar.!
Brukar ni fira morsdag på nåt speciellt sätt/traditioner?

En dag som denna brukar man vell påpeka om att man har den bästa mamma i världen! Så vad ni än kommer med för argument imot mej så har jag faktist DEN BÄSTA MAMMAN I VÄRLDEN!!
Hon e snäll, men just passligt snäll, kan nog ge mej en dödande blick om jag gjort nå fel, finns alltid där för mej och vänder aldrig ryggen, lyssnar, kramar och ger mej kärlek tills jag nästan spricker, hon  tänker alltid på andra före sej själv(viket jag klagar henne för) och vill allti att andra ska ha de bra fastän hon själv sku må totalt SKIT. Hon tänker före hon talar vilket jag kanske borde ta efter henne, hon har blivit duktig med datorn och klämmer inte på stora X:et mera så att alla sidor försvinner, JA hon är helt enkelt BÄST!! All kärlek till dej mamma <3

1 kommentar:

  1. Tack älskling för dina vackra ord, som du vet e ingen perfekt o inte jag heller. Tack för att ja får vara just mamma åt dig o tack att du finns så att jag får vara MAMMMA.

    SvaraRadera