onsdag 3 augusti 2011

Bestäm dej!

HEEJ!!

Vilken dag. Har sprungit hos läkarna hela dagen och är helt slut nu. Det hände ju altså redan förra söndagen, en arbetsolycka som gjorde att fingre sa knäcks. var då till hälsocentralen och läkaren där sa att det inte är nå fel me fingre.
Nästa dag for ja på nytt ti hälsocentralen eftersom jag absolut inte kan jobba med det. Fick då 3 dagar sjukledit men inget gjordes med fingre. Idag måsta ja fa pånytt eftersom min sjukledighet tog slut. Samma läkare igen men denna gång tog hon ändå röntgen. Allt ok.Men de värsta var att hon var så osäker på sej själv, borde det bindas fast eller ej.. plää plää.. BESTÄM DEJ...
Eftersom ja är försäkrad från jobb bestämde jag mej att ta chansen och fa privat (smart idee paulina). Fick en jätte trevlig kirurg till läkare som satt en skena  på fingre så att de ska hållas rakt sam band det fast i andra fingre. Nu ska det va där en vecka o sen ny koll igen. Sjukledigt fick ja t.o.m 14.8.. MEN det bäst var att hälsocentral läkaren ringe för en stund sen och sa att hon ändå hade ringt till TYKS för att konsultera och han på TYKS hade oxå tyckt att det borde bindas fast.... Så en sån dag!
Nu e ja på stugan o bara tar det lugnt och äter blåbärspiråg<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar