söndag 31 juli 2011

Please don´t leave me

Hej halloo i lingonskogen!

Hur mår Ni? Allt bra? Här har det jobbats enda till 15 och efter det har jag bara luggit i sängen som en säck.
Var trött efter jobbet så bestämde mej för att kolla på en film med Niko före jag förde han till tåget.. Snyft. Han har ansökt om en vecka ledigt och jag hoppas verkligen att det går igenom :) 
Nu skall jag börja laga saft. Har plockat en massa svarta vinbär som skall lagas i "mehumajan" som det heter på finska =)
Ha de bra!

1 kommentar:

  1. Hej vännen! <3 För tillfälle har ja de riktigt bra! :) Hur har du de? <3 Jobbar på malmkulla för fullt? De blir ännu Finland i höst. Stannar kvar på mattan, men tänker kanske int läsa så många mattakurser. Tänker ta lite random kurser för att kanske komma fram till va de e som ja vill göra i framtiden o så :) Så inga desto större framtidsplaner för mej, alltså!

    Man tidsinställer inläggen där längst ner till vänster "Alternativ för inlägg". De e alltid på "Automatiskt", men om du vill tidsinställa så trycker du på "Planera till" o så skriver du in datum o tiden för när du vill att de ska publiceras. O så trycker du på den vanliga "Publicera inlägg"-knappen. Int desto svårare :)

    SvaraRadera